Αρχική Τηλεόραση Το προξενιό της Ιουλίας – Ανατριχιάζει ο Δημήτρης Αριανούτσος φωνάζοντας: «Μαμά»

Το προξενιό της Ιουλίας – Ανατριχιάζει ο Δημήτρης Αριανούτσος φωνάζοντας: «Μαμά»

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», Ο Γιωργίκης, ύστερα από την ξαφνική συνάντηση του Χρήστου με την Ιουλία, επιστρέφει στο σπίτι, όπου εμπλέκεται σε έντονη σύγκρουση με την Χάδω. Η τελευταία συνεχίζει να κρίνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα του Χρήστου.

Στο μεταξύ, η Στάσα ζητά από τον Στασινόπουλο να εντοπίσει την αγνοούμενη Ιουλία. Εκείνος, αντιλαμβανόμενος το αδιέξοδο στην υπόθεση του Σκούταρη, της προτείνει να αλλάξουν τακτική. Ενώ η Αλεξάνδρα αποχωρίζεται τον Δημήτρο για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, η Στεφανία προσπαθεί να ηρεμήσει τον αναστατωμένο Χρήστο, προκαλώντας όμως ακριβώς το αντίθετο.

Η έντονη αντίδρασή του θα οδηγήσει την Χάδω σε μια απόφαση που είναι ακραία, για την οποία ζητά την υποστήριξη του Στασινόπουλου. Ωστόσο, αυτή η παρέμβαση οδηγεί τον Χρήστο σε ένα νέο ξέσπασμα βίας. Παράλληλα, ο Στράτος, πιεσμένος από παντού, καταφεύγει στο ποτό, ανησυχώντας την Κυριακούλα. Καθώς η οικογένεια Σκούταρη επιστρέφει στον Τύρναβο για το μνημόσυνο του Νικόλα, η πίεση που ασκεί ο Ρήγας στην Στάσα θα την οδηγήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.




Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς