Αρχική Τηλεόραση Το ναυάγιο – Επόμενα επεισόδια: Η τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη

Το ναυάγιο – Επόμενα επεισόδια: Η τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη

0

Η τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη

Στα επεισόδια που θα δούμε από την Κυριακή στη σειρά «Το ναυάγιο», η Λίνα και ο Μάκης βγαίνουν εκείνο το ραντεβού που είχαν υποσχεθεί, όμως οι εξελίξεις δεν είναι όπως τις φανταζότανε ο Μάκης. Η Λαμπρινή αρνείται να φορέσει μαύρα και να πενθήσει τον Πέτρο, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των συγχωριανών της.

@happytv.gr Θα δείτε στο happytv.gr όσα θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο #navagio ♬ πρωτότυπος ήχος – HappyTv.gr

Ο Πέτρος, αντιμέτωπος με διώκτες, προσπαθεί απεγνωσμένα να εντοπίσει την κλεμμένη εικόνα στις αποθήκες του λιμενικού, ρισκάροντας την αποκάλυψη του μυστικού του. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια; Και πώς θα αντιδράσει η Βάσω όταν μάθει για τις απιστίες του αρραβωνιαστικού της; Παράλληλα, μια τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δήμητρα, που καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει

Η Λίνα και η Βάσω ξεκινούν το ταξίδι τους προς τα Χανιά, αφήνοντας τον Μάκη με αγωνία να περιμένει το αναμενόμενο τηλεφώνημα από τη Λίνα. Όταν τελικά χτυπά το τηλέφωνο, είναι για τον Πέτρο και οι ειδήσεις δεν είναι ευχάριστες. Στο μεταξύ, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγούνε για φαγητό, όμως αυτή δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμη. Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου, διασφαλίζοντας τη μετάθεσή του, όμως δεν έχει την ίδια τύχη με τον καπετάν-Αντρέα.

Ο Στελής προσπαθεί να πλησιάσει τον παπα-Γρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Και ενώ μια σύμπτωση θα οδηγήσει τη Στέλλα στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άνδρα, μια άλλη σύμπτωση φέρνει καινούργια ανατροπή: Στην αποθήκη του λιμενικού, μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να ανακαλυφθεί, κρύβοντας ένα ένοχο μυστικό.

Δείτε εικόνες από τα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς