Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Κέλλυ θα πατήσει πόδι και θα πείσει τον Στάθη...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Κέλλυ θα πατήσει πόδι και θα πείσει τον Στάθη να επιστρέψει σπίτι μαζί της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως η Λουίζα θα κάνει το πρώτο βήμα ώστε να χτίσει τη σχέση με την κόρη του. Η Έλενα εξακολουθεί να ζηλεύει τη Λουίζα και το παρελθόν με τον Μιχάλη. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη ενώ, μετά από αίτημα του Σπύρου, θα αποκαλύψει στη Λουίζα ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Επεισόδιο 35Τα σχέδια του Μιχάλη δείχνουν να προχωρούν καλά με τη βοήθεια του Θάνου. Η Λουίζα θα κάνει το πρώτο βήμα ώστε να χτίσει τη σχέση με την κόρη του. Η Έλενα εξακολουθεί να ζηλεύει τη Λουίζα και το παρελθόν με τον Μιχάλη, ενώ παράλληλα αναγκάζεται να υπακούει στις προσταγές του Σπύρου. Τα γενέθλια της Κορίνας θα δώσουν άλλη μια αφορμή για καβγά ανάμεσα στον Αντώνη και τη Δάφνη, των οποίων η σχέση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Η Δάφνη θα φτάσει στα όριά της όταν θα ακούσει τη Μαρία και τη Βαρβάρα να μιλάνε για τον Αντώνη. Ο Ορέστης δεν διστάζει να εκβιάσει τη μητέρα του για να επανέλθει στη διοίκηση του ξενοδοχείου. Η Κέλλυ θα πατήσει πόδι και θα πείσει τον Στάθη να επιστρέψει σπίτι μαζί της. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς