Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Έλενα θα αποκαλύψει στη Λουίζα ότι πρόκειται να παντρευτεί...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Έλενα θα αποκαλύψει στη Λουίζα ότι πρόκειται να παντρευτεί το Μιχάλη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη ενώ, μετά από αίτημα του Σπύρου, θα αποκαλύψει στη Λουίζα ότι πρόκειται να παντρευτούν. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Νόρα βλέπει αγκαλιά τον Σταύρο με την Κορίνα και γίνεται έξαλλη. Η Κέλλυ προσπαθεί να πείσει τον γιο της, Στάθη να επιστρέψει στο σπίτι.

Επεισόδιο 34. H Δάφνη κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να προστατεύσει την οικογένειά της. Ο Μιχάλης εναποθέτει όλες του τις ελπίδες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του στη συνεργασία του Θάνου. Η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη ενώ, μετά από αίτημα του Σπύρου, θα αποκαλύψει στη Λουίζα ότι πρόκειται να παντρευτούν. Η Λουίζα θα υποκύψει στις πιέσεις του Σπύρου για ένα δικό τους παιδί. Ο Σταύρος εκδηλώνει έντονα το ενδιαφέρον του στην Κορίνα ενώ το μυστικό τους με τη Νόρα θα αποκτήσει έναν μάρτυρα. Το ποιος θέλει να κάνει κακό στη Μαρία παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλους και κυρίως για τον Αντώνη που μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και επαγγελματικά προβλήματα και τύψεις για τη Σοφία. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς