Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται

ΣΑΣΜΟΣ: Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 55 που θα προβληθεί την Τρίτη 20/12/22 θα δούμε πως η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Η Νάντια αποκαλύπτει τις υποψίες για τον πατέρα της στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανόλη, ο οποίος θα προβεί σε μία παράτολμη κίνηση, για να βοηθήσει την οικογένειά του. Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση ενώ ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς