Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Άρης συγκρούεται έντονα με τον Μιχάλη και του ζητάει...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Άρης συγκρούεται έντονα με τον Μιχάλη και του ζητάει να φύγει από το σπίτι

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο εξηκοστό έβδομο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 20/12/22 θα δούμε πως μια αναπάντεχη συνάντηση προκαλεί σοκ στην Όλγα και απειλεί να ανατρέψει τα δεδομένα για αυτήν. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 67 – Τρίτη 20/12/22

Οι υποψίες για την απόπειρα κατά της Φιλιώς πέφτουν στον Βλάσση. Εκείνος εκβιάζει την Όλγα για να τον βοηθήσει, απειλώντας πως θα μπλέξει στην ιστορία τον Στέφανο. Η Όλγα αναγκάζεται να του δώσει ψεύτικο άλλοθι, αλλά παράλληλα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Κι ενώ ο Άρης συγκρούεται έντονα με τον Μιχάλη και του ζητάει να φύγει από το σπίτι, η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως ο Νικόλας έχει πεθάνει. Όσο η Φιλιώ παλεύει για τη ζωή της, ένας νέος κίνδυνος την απειλεί. Εν τω μεταξύ, ο Λουκάς συλλαμβάνει τον Στέφανο για την απόπειρα εναντίον της. Μια αναπάντεχη συνάντηση προκαλεί σοκ στην Όλγα και απειλεί να ανατρέψει τα δεδομένα για αυτήν.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Φιλιώ βρίσκεται πολύ άσχημα χτυπημένη. Ο Άρης μαθαίνει από την Όλγα κάτι που τον σοκάρει και του ανατρέπει την εικόνα που είχε για τον Μιχάλη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς