Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Πηνελόπη βρίσκει την ευκαιρία να ανοίξει ξανά την υπόθεση...

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Πηνελόπη βρίσκει την ευκαιρία να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως στο δικαστήριο επικρατεί αναβρασμός με τα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο Διαφάνι αλλά μια αναπάντεχη ομολογία θα προκαλέσει ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων εξελίξεων Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν; 

Τετάρτη 15/12/2021, Επεισόδιο 47. Η Πηνελόπη με αφορμή την επίσκεψη ενός δικηγόρου, βρίσκει την ευκαιρία να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Θα καταφέρουν τα αδέρφια της να την αποτρέψουν; Στο Διαφάνι όλοι ετοιμάζονται για την διαμαρτυρία συμπαράστασης στον Λάμπρου, ότα καταφθάνει ο Ντούνιας και οι άντρες του και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτραχυνθεί. Ο Θανάσης βρίσκεται μπροστά σ’ ένα σκοτεινό δίλημμα. Ο Λευτέρης καταφέρνει να εξαφανιστεί χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση… Θα το ανακαλύψει ο Ακύλας και αν ναι πώς θα αντιδράσει; Στο δικαστήριο επικρατεί αναβρασμός με τα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο Διαφάνι αλλά μια αναπάντεχη ομολογία θα προκαλέσει ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων εξελίξεων. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς