Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν; Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως είναι η σειρά του Ακύλα να καταθέσει στο στρατοδικείο και ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα ανακάλυψη.

Τρίτη 14/12/2021, Επεισόδιο 46. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στη νομαρχία αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας. Στο δικαστήριο η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Ζάχος αναλαμβάνει να μάθει τον ρόλο των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Ζωή παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη. Η Πηνελόπη θα δεχτεί μια επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που θα ταράξει τα νερά. Η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν; Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς