Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Μια ξαφνική απόφαση του Αλέξη τον οδηγεί στο νοσοκομείο

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Μια ξαφνική απόφαση του Αλέξη τον οδηγεί στο νοσοκομείο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο τεσσαρακοστό τέταρτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 17/11/22 θα δούμε πως ο Αλέξης, πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Άννα, κατηγορεί την Όλγα, πως εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 44 – Πέμπτη 17/11/22

Ο Γιώργος ζητάει από τον Στάμου να μην χρησιμοποιήσει την Ελπίδα σαν «όπλο» στον πόλεμό του με την Όλγα, αλλά εκείνος δεν συγκινείται. Ο Στέφανος ζητάει τη βοήθεια του Θωμά, για να εντοπίσει τη Μυρτώ κι εκείνος σοκάρεται, όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος έχει επαφές μαζί της. Εν τω μεταξύ, η Μυρτώ κάνει μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Στέφανο. Ο Αλέξης, πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Άννα, κατηγορεί την Όλγα, πως εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό. Η Ελπίδα τον συμβουλεύει να προσπαθήσει να τα ξαναβρούν, ενώ μια ξαφνική απόφαση του Αλέξη, τον οδηγεί στο νοσοκομείο. Όσο για τον Μιχάλη, οι έρευνές του να εντοπίσει τη Μυρτώ έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ η σχέση του με τον Άρη συνεχίζει να περνάει κρίση.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελπίδα προτείνει στη Νάντια να δουλέψει σαν γυμνάστρια για τα παιδιά που θα έρχονται στη φάρμα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Ρόζα προσπαθεί να μάθει, αν ο Λουκάς χρηματίζεται από την Όλγα για να της δίνει πληροφορίες που την αφορούν.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς