Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα αποκαλύπτει στον Στάμου πως η Ελπίδα είναι κόρη...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα αποκαλύπτει στον Στάμου πως η Ελπίδα είναι κόρη του

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο τεσσαρακοστό τρίτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη 16/11/22 θα δούμε πως η Ρόζα θα προσπαθήσει να μάθει αν ο Λουκάς χρηματίζεται από την Όλγα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 43 – Τετάρτη 16/11/22

Ο Άρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Στάμου να ξεσκεπάσει την Όλγα ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να εντοπίσει την Εύα – Μυρτώ. Η Όλγα, μετανιωμένη, λέει στον Άρη ότι στην προσπάθειά της να πονέσει τον Στάμου του αποκάλυψε πως η Ελπίδα είναι κόρη του. Η Ελπίδα προτείνει στη Νάντια να δουλέψει σαν γυμνάστρια για τα παιδιά που θα έρχονται στη φάρμα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Ρόζα προσπαθεί να μάθει, αν ο Λουκάς χρηματίζεται από την Όλγα για να της δίνει πληροφορίες που την αφορούν.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στέφανος ψάχνει τα ίχνη της Εύας – Μυρτώς, χωρίς να ξέρει πως ο Άρης με τον Μιχάλη κάνουν το ίδιο. Ενώ η Όλγα για ακόμη μια φορά φέρνει το παιχνίδι του Στάμου στα μέτρα της. Και τώρα, κρατάει ένα όπλο ικανό να αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς