Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Μία κηδεία λαμβάνει χώρα βυθίζοντας το χωριό στο πένθος

ΣΑΣΜΟΣ: Μία κηδεία λαμβάνει χώρα βυθίζοντας το χωριό στο πένθος

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 53 που θα προβληθεί την Κυριακή 18/12/22 θα δούμε πως η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Ο Αστέρης, με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Άγγελου, πριν να είναι αργά. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ ενώ η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Καλλιόπη, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Η μεγάλη απειλή ωστόσο έρχεται από αλλού. Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Θα προλάβει ο Αστέρης και ο Μαθιός το κακό;

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς