Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως ο Σώτος τσακώνεται άσχημα με τον Πετράν και τα δυο αδέρφια ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μπροστά στη Φιλιώ, που τα έχει χαμένα και προσπαθεί να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 76

Η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει από τον Πλάτανο, αλλά η Μάρμω με τον παπά και τον Θοδωρή δεν το βάζουν κάτω και επιστρατεύουν μερικές σκελίδες σκόρδου, για να την κρατήσουν στο χωριό. Η Τούλα προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα να ανταλλάξουν μυστικά, μπας και καταλάβει επιτέλους τι συμβαίνει με τη Κατερίνα, την ώρα που ο Κανέλλος γίνεται, για άλλη μια φορά, μπίλιες με τον Τζώρτζη. Η Σύλβια με τον Σώτο ετοιμάζονται να φύγουν από το πανδοχείο, για να αποδείξουν στον Ζάχο ότι είναι στοιχειωμένο, ενώ η Καλλιόπη έχει μια ιδέα που δεν θ’ αρέσει καθόλου στον Χαραλάμπη. Την ίδια ώρα, ο Ζάχος ετοιμάζει μια σούπερ σπέσιαλ κασκαρίκα, για να τους χορέψει όλους στο ταψί, αλλά κι ο Πετράν είναι έτοιμος να πιάσει τον… χορό, αφού η Κατερίνα κι ο Παναγής υπογράφουν το διαζύγιό τους μπροστά στα μάτια του.

Επεισόδιο 77

Η φάρσα του Ζάχου οδηγεί σε μεγάλη φασαρία και όλοι οι εμπλεκόμενοι καταλήγουν στο Τμήμα. Ο άπληστος κληρονόμος του Κίτσουλα απειλεί τους πάντες με μηνύσεις, ενώ η Αγγέλα προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει τους καβγάδες και να πάει στην Αθήνα, για να πουλήσει το πανδοχείο στον Εγκέφαλο. Την ίδια ώρα, ο Παναγής δίνει το διαζύγιο στο δικηγόρο του, αλλά ο παπάς, που εκτελεί εντολές Μάρμως, βάζει προσωρινά φρένο στη διαδικασία. Η Χρύσα, πάλι, προσπαθεί να βάλει φρένο στον Τζώρτζη, για να μην απαντήσει στο γράμμα της Μυρτώς. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μάρμω βρίσκει την Κατερίνα σε μια στιγμή αδυναμίας και φτάνει πολύ κοντά στο μυστικό της και στον πραγματικό λόγο του χωρισμού της με τον Παναγή.

Επεισόδιο 78

Ο Σώτος τσακώνεται άσχημα με τον Πετράν και τα δυο αδέρφια ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μπροστά στη Φιλιώ, που τα έχει χαμένα και προσπαθεί να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει. Η Μάρμω πάλι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει τι έχει πάθει η Κατερίνα, που όμως δεν έχει καμιά διάθεση να της αποκαλύψει την αλήθεια και είναι έτοιμη να φύγει για Αθήνα. Κι ο Παναγής, όμως, δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του ζωή και δηλώνει ελεύθερος και ωραίος, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Ο παπάς δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να αντισταθεί στον πειρασμό που ακούει στο όνομα Βαλέρια, αλλά και η Χρύσα δυσκολεύεται να συνεχίσει να κρατάει το μυστικό της Κατερίνας. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα με το Ζάχο φτάνουν στο σπίτι του Εγκεφάλου, χωρίς να ξέρουν πως η αντίστροφη μέτρηση έχει μόλις αρχίσει…

Eπεισόδιο 79

Κανείς δεν μπορεί να πείσει την Κατερίνα να μείνει στο χωριό, οπότε η Καλλιόπη και η Σύλβια επιστρατεύουν μια… διπλή, κόκκινη γραμμή, για να τη βάλουν σε καραντίνα. Ο Εγκέφαλος προσπαθεί να πείσει τον Ζάχο να του πουλήσει το πανδοχείο, αλλά το Κιτσουλάκι έχει ενδοιασμούς και κάνει την Αγγέλα έξαλλη. Η Φιλιώ με τον παπά προσπαθούν να μιλήσουν στον Παναγή, σχετικά με όσα υποπτεύονται για την Κατερίνα, αλλά ο δασονόμος μας δεν ακούει κουβέντα. Την ίδια ώρα, ο Σώτος προσπαθεί να πείσει τον Πετράν να ακυρώσει το πάρτι, αλλά εκείνος έχει τα δικά του σχέδια. Κι ενώ η Μάρμω αναλαμβάνει να μιλήσει στον Παναγή, το σχέδιο του Εγκεφάλου πάει κατά διαόλου και κάποιος πρέπει να αναλάβει να θάψει… το πτώμα.

Eπεισόδιο 80

Ο Παναγής αρνείται να ακούσει οτιδήποτε αφορά την Κατερίνα και έτσι η Μάρμω, σε μια κίνηση απελπισίας, επιστρατεύει την Τούλα και το σχέδιό της με την κωδική ονομασία «ζάντα». Την ίδια ώρα, η Βαλέρια τρέμει πως η αγορά του πανδοχείου θα καταλήξει ένα άπιαστο όνειρο, καθώς ο Ζάχος αγνοείται. Η προετοιμασία του πάρτι έχει μπει στην τελική ευθεία και οι συγχωριανοί ετοιμάζονται να κάνουν Χριστούγεννα όλοι μαζί, την ώρα που ένα κλειδωμένο μπαούλο καταφθάνει στο πανδοχείο. Κι ενώ ο Εγκέφαλος παρακολουθεί τη βραδιά τρόμου που έχει οργανώσει με μαεστρία, ο Παναγής, ο Σίμος και η Τούλα, ζούνε τη δική τους, αφού ο δασονόμος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Τι αλητείες θα κάνει ο παπάς μας με τη Βαλέρια; Τι θα κάνουν οι Πλατανιώτες, μόλις ανακαλύψουν τη φρικτή έκπληξη που κρύβεται μέσα στο μπαούλο; Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς