Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Γιάννα λέει επιτέλους το «ναι» στον Σαράντο

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Γιάννα λέει επιτέλους το «ναι» στον Σαράντο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 104 και επεισόδιο 105 που θα προβληθούν την Κυριακή 7/5 και Δευτέρα 8/5 θα δούμε πως η Ελισάβετ δίνει στην Αυξεντία το αδιάβαστο γράμμα του Πέτρου για να το πετάξει.

Ο Γιώργος έχει εγκαταστήσει το σύστημα παρακολούθησης και βλέπουν μαζί με την Κασσιανή την Αυξεντία να κρύβει το γράμμα στο κελί της. Ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο και του λέει ότι αν συνεχίσει να μην δίνει σημασία στη δουλειά θα διακόψει τη συνεργασία τους. Η Αλεξία εξηγεί στον Πέτρο πώς ό,τι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ, θα είναι μάταιο αν η ίδια δεν δει τα πράγματα αλλιώς. Η Φιλαρέτη εξηγεί στην Ελισάβετ ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τη σχέση της με τον Πέτρο ως αμαρτία. Τι θα συμβεί στην Τρίπολη μεταξύ του Σταυρίνου και της Γιάννας όταν συναντηθούν με τους νέους τους συντρόφους; Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Κύρα όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στο φόνο της κόρης της.

Η Γιάννα λέει επιτέλους το «ναι» στον Σαράντο. Ο Πέτρος θα βρει τρόπο να βρεθεί για άλλη μια φορά μέσα στο μοναστήρι. Ο Θέμης λυγίζει στις πιέσεις του Ζαμάνου. Η Κασσιανή ακούει τη Φιλαρέτη και την Αυξεντία να ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η βουλευτής Ντέπυ Φλογαΐτη Ζαμάνου εμφανίζεται έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, προσφέροντας στον Καστρινό βοήθεια. Με τι αντάλλαγμα όμως; Ο Βίκος, με το όπλο του γεμάτο σφαίρες, χτυπά το κουδούνι της Κύρας.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς