Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αρετή μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Στάθη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αρετή μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Στάθη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 168 που θα προβληθεί την Τρίτη 9/5/23 θα δούμε πως στο καφενείο του Πότη πραγματοποιείται η μουσική βραδιά με τον ίδιο και την Άννα να τραγουδούν, και η εκδήλωση σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Πότη να κάνει μεγάλα σχέδια για το τραγουδιστικό δίδυμο Πότης Γερακάρης – Άννα Καλογεράκου. Η καινούργια αγροτική γιατρός, σε κάποιους κάνει πολύ καλή εντύπωση και σε κάποιους όχι. Ο Λυκούργος αναρρώνει και η Χάιδω του επιτρέπει να κάνει μόνο μικρές βόλτες, γεγονός που προκαλεί καβγάδες. Ο Κουράκος και η Ευτυχία μαλώνουν άσχημα και για πρώτη φορά ακούγονται πολύ σκληρά λόγια. Η Αρετή μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Στάθη, αλλά για κακή της τύχη εκείνος θα επιστρέψει ξαφνικά στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αντιγόνη υποδέχεται την καινούρια αγροτική γιατρό. Ο Αλέξης παρακολουθεί τη Θεοδώρα και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Σε κάποιο ερημικό στενό τής Αρεόπολης, τη στριμώχνει με το αμάξι του και την απάγει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς