Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Ελισάβετ πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της Ηγουμένης

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Ελισάβετ πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της Ηγουμένης

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 18 που θα προβληθεί την Τρίτη 8/11/22 θα δούμε πως Ο Μανόλης και η Ευτυχία θα αναστατωθούν από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους για το περιεχόμενο της βαλίτσας. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 18. Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλίας τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο. Η Αλεξία βλέπει για πρώτη φορά τον Βίκο. Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους για αυτό που κρύβει στη βαλίτσα της. Ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον. Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Εκείνη θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της Ηγουμένης.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Σαράντος πείθει τον Μπόγρη να αποσύρει τη μήνυση. Η Αυξεντία μαθαίνει για το φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για την κουρά της Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς