Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η παρέα περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η παρέα περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 41 που θα προβληθεί την Τετάρτη 9/11/22 θα δούμε πως ο Σωκράτης θα κλείσει συμφωνία με τους Βρεττάκους και θα προσπαθήσει προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 41. Το μόνιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο. Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που την χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς