Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Νικόλας μαθαίνει για το καΐκι και καταρρακώνεται

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Νικόλας μαθαίνει για το καΐκι και καταρρακώνεται

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τρία μίλια και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 112 που θα προβληθεί την Τρίτη 22/11/22 θα δούμε πως ο Νικόλας θα μάθει για το καΐκι και καταρρακώνεται. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr.

Επεισόδιο 112. Ο Στέφανος ταράζεται πολύ από το βίντεο που έλαβε και ζητάει εξηγήσεις από τη Λίζα, πιστεύοντας ότι αυτή γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ο Νικόλας βγαίνει από την κλινική και επιστρέφει στο σπίτι του για να αναρρώσει. Μαθαίνει, όμως, ότι το καΐκι του έχει καταστραφεί και καταρρακώνεται. Η Φωτεινή έχει πειστεί ότι η Μάνια την αποφεύγει και αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά. Το λέει στον Μιχάλη και εκείνος την ενθαρρύνει να το κάνει. Η Κάτια ζητάει χρήματα από τον Στέφανο για να βοηθήσει τον Νικόλα. Η Δέσποινα τηλεφωνεί στον Μάρκο και του ζητάει να αναβάλει την απόφαση που έχει πάρει για τον Σταύρο. Η Ελένη και η Κλειώ καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον φιλοξενούμενό τους. Ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Στέφανο ότι σκοπεύει να παραμείνει στη δημοσιογραφία. Ο Μιχάλης βλέπει τα κέρδη του από τα στοιχήματα και δείχνει έτοιμος να ξαναρχίσει τον τζόγο…

Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η είδηση ότι ο Νικόλας βρέθηκε ζωντανός διαδίδεται σε ολόκληρο το νησί. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι ο πατέρας του βρίσκεται στην κλινική και πηγαίνει αμέσως να τον δει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς