Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η Μυρτώ καταλήγει να λέει τον πόνο της...

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η Μυρτώ καταλήγει να λέει τον πόνο της στον Παύλο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 27 που θα προβληθεί την Τρίτη 8/11/22 θα δούμε πως η Μάρθα θα βρει τρόπο να περάσει η Ειρήνη το βράδυ στο σπίτι των Μακρή με τον Δημήτρη. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Επεισόδιο 27 – Τρίτη 8/11/22

Αφού ο Δημήτρης κρύβει από τον Αντρέα ότι τα δάνεια τα πήρε ο Σέργιος, αυτός θεωρεί υπεύθυνο αυτόν και δεν θέλει να τον δει στα μάτια του. Μην μπορώντας να τα βρει με το Μιχάλη, η Μυρτώ καταλήγει να λέει τον πόνο της στον Παύλο. Η Νεφέλη χρησιμοποιεί το Στέφανο για να κάνει τον Ορέστη να ζηλέψει αλλά καρφώνεται και ο Στέφανος δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Η Μάρθα βρίσκει τρόπο να περάσει η Ειρήνη το βράδυ στο σπίτι των Μακρή με τον Δημήτρη. Μετά από τον καβγά με τη Νεφέλη, η Αγγελική σπάει και αποκαλύπτει την αλήθεια στον πατέρα της.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως μετά το φιλί με την Αγγελική, ο Διονύσης δεν μπορεί να τη βγάλει απ’ το μυαλό του. Το επόμενο πρωί, αποφασίζει να την επισκεφτεί στη δουλειά της και να της κάνει έκπληξη μ’ ένα μπουκέτο λουλούδια. Μόνο που η Αγγελική έχει αργήσει να φτάσει στο σπίτι των Μακρή και αντί γι’ αυτήν, τον υποδέχεται ο Δημήτρης.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς