Αρχική Τηλεόραση Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η ηθοποιός που δε συνεχίζει στον β’ κύκλο

Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η ηθοποιός που δε συνεχίζει στον β’ κύκλο

0

«Δεν είναι αντιπροσωπευτικό πάντως το πόσοι βλέπουν μια δουλειά με το πόσο ποιοτική είναι» λέει ο Σοφία Μανωλάκου στον Ανδρέα Θεοδώρου και στο περιοδικό Λοιπόν. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά «Παγιδευμένοι», λέγοντας πως δε θα συνεχίσει στο δεύτερο κύκλο.

-Τηλεοπτικά φέτος σε απολαύσαμε στους «Παγιδευμένους», υπάρχει περίπτωση να δούμε τον ρόλο σου τη δεύτερη σεζόν;

Όχι σε αυτή τη σειρά, συζητάω όμως τηλεοπτικά αλλά ακόμη δεν έχω κλείσει για να μπορώ να ανακοινώσω κάτι.

-Όταν συμμετέχεις σε κάποια σειρά, παρακολουθείς τα ποσοστά τηλεθέασης;

Με αφορούν και σίγουρα θα ρωτήσω, αλλά δεν θα γίνω εμμονική με τα νούμερα. Είμαι εμμονική με την ποιότητα και το να είμαι καλά μέσα σε ένα σύνολο όταν δουλεύω. Δεν είναι αντιπροσωπευτικό πάντως το πόσοι βλέπουν μια δουλειά με το πόσο ποιοτική είναι.

-Πριν κάποια χρόνια σε απολαύσαμε στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα «Καλημερούδια» στο MEGA, θα ξαναδοκιμαζόσουν στο κομμάτι της παρουσίασης;

Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Όταν μου γίνεται μια πρόταση κοιτάζω αν της ταιριάζω και αν μου ταιριάζει και έτσι προχωράω. Εξαρτάται από τον ρόλο που θα είχα, με ποιους θα ήμουν, ποιο θα ήταν το αντικείμενο. Είχα περάσει πολύ ωραία με την Ντορέττα πάντως αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναέκανα πρωινό. Απαιτεί συνέπεια και είμαι αφοσιωμένη στην υποκριτική. Ίσως κάτι πιο ανάλαφρο, όπως είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Κάτι που να μην πρέπει να είσαι alert με την επικαιρότητα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς