Αρχική Τηλεόραση Έρωτας φυγάς: Δείτε που κρύφτηκε η Ντάνη Γιαννακοπούλου, ενώ την έψαχναν για...

Έρωτας φυγάς: Δείτε που κρύφτηκε η Ντάνη Γιαννακοπούλου, ενώ την έψαχναν για γύρισμα

0

Συνεχίζονται και τον μήνα Αύγουστο, τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του “Έρωτα φυγά“. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Ντάνη Γιαννακοπούλου, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από τα backstage.

Η αγαπημένη ηθοποιός, το πρωί της Πέμπτης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα. Μάλιστα στην πρώτη φωτογραφία, την βλέπουμε να ξεκουράζεται, έχοντας τα πόδια της πάνω στην καρέκλα. «Κατάσταση ηθοποιού σε Αυγουστιάτικα γυρίσματα» έγραψε στη λεζάντα.

Το απίστευτο όμως, είναι το βίντεο στο οποίο βλέπουμε να την ψάχνουν οι συνάδελφοι της προκειμένου να ξεκινήσει το γύρισμα και εκείνη ήταν κρυμμένη στην ντουλάπα. Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες από προηγούμενο γύρισμα:

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η σειρά «’Ερωτας Φυγάς» τερμάτισε πρώτη στη ζώνη προβολής της για το μήνα Ιούνιο με μερίδιο τηλεθέασης 19,7% στο σύνολο του κοινού και 12,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Το τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου, παρακολουθούσαν σταθερά, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, 450.000 τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς