Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ένα νέο πρόσωπο φτάνει στον Πόρο, είναι ο Στέφανος Παππάς...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ένα νέο πρόσωπο φτάνει στον Πόρο, είναι ο Στέφανος Παππάς (Μέμος Μπεγνής)

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως η Λουίζα συνεχίζει την έρευνά της και συνεχώς ανακαλύπτει νέα ένοχα μυστικά των γονιών της. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό. Η Κορίνα θα βρει για άλλη μια φορά τον Άλκη στον δρόμο της.

Επεισόδιο 66. Δευτέρα 10 Ιανουαρίου: Ο Χρήστος, τυφλωμένος από ζήλια, επιτίθεται στον Τάκη και τον χτυπάει, γιατί τόλμησε να αγκαλιάσει την Κέλλυ. Στη συνέχεια όμως, ανακαλύπτει ότι είναι ξάδελφός της και κεραυνοβολείται. Η Αστυνομία αρνείται να συνεχίσει τις έρευνες για τον θάνατο της Νόρας και η Λουίζα, αποκαρδιωμένη, αποφασίζει να πάει σε γραφολόγο για να διαπιστώσει εάν η επιστολή αυτοκτονίας της είναι αυθεντική. Ο Σπύρος θορυβείται και βάζει ανθρώπους να της κλέψουν το αυτοκίνητο και την τσάντα με τα έγγραφα. Ο Μιχάλης με την Κατερίνα περνάνε υπέροχα φτιάχνοντας κέικ. Για την Κορίνα, ο Άλκης είναι ένα παζλ για δυνατούς λύτες. Ενώ έχουν βγει για καφέ, εκείνος δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και φεύγει αναστατωμένος χωρίς καμιά εξήγηση. Στο φωτογραφικό του στούντιο τον περιμένει η Λήδα, μια νεαρή γυναίκα με ένα μωρό… Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο του Νώντα και ο Αχιλλέας εκπαιδεύει τη Μαρία και την Έλενα τι να πουν.

Επεισόδιο 67. Τρίτη 11 Ιανουαρίου: Ο Σπύρος κάνει τη Λουίζα να σκέφτεται θετικά για την επένδυση στα ξενοδοχεία Ρομπερτίνι, ενώ καταφέρνει να αφήσει «χωρίς όπλα» τον Αντώνη απέναντί του. Η Έλενα έχει ξανακυλήσει στον τζόγο και χάνει μέχρι και το βραχιόλι που της χάρισε η Μαρία. Θολωμένη, όταν ανακαλύπτει ότι η Λουίζα είχε επισκεφτεί το σπίτι τους, θα αποπειραθεί να χτυπήσει τη Λουίζα και τον Μιχάλη με το αυτοκίνητο. Η Λουίζα και ειδικά ο Μιχάλης σοκάρονται με τη συμπεριφορά της. Ο Μιχάλης δεν θέλει να έχει σχέση με μια τέτοια γυναίκα και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Έλενα. Η Χριστίνα με τον Αχιλλέα ζουν τον έρωτά τους με τον φόβο μην τους ανακαλύψει κάποιος ενώ η Κορίνα συνεχίζει να προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Άλκη. Η Λουίζα έχει δώσει το αντίγραφο της επιστολής της Νόρας σε ειδικό γραφολόγο και παίρνει την απάντηση που περιμένει…

Επεισόδιο 68. Τετάρτη 12 Ιανουαρίου: Η Λουίζα επιβεβαιώνει, με τη βοήθεια γραφολόγου, πως το σημείωμα αυτοκτονίας της Νόρας είναι πλαστό. Ο Σπύρος σκοπεύει για άλλη μια φορά να ενοχοποιήσει τον Αντώνη, και φτάνει στα άκρα για να τα καταφέρει. Η Μαρία προσπαθεί να βρει τον ένοχο για την κλοπή των χρημάτων αλλά και να λογικεύσει την Έλενα, που και πάλι ξεσπάει στη Λουίζα. Ο Μιχάλης είναι πολύ προβληματισμένος με την Έλενα και τα άκρα στα οποία την οδηγεί η ζήλια της, τον χαροποιεί όμως η επιθυμία της Κατερίνας να ξαναβρεθούνε. Η Κορίνα και ο Άλκης βγαίνουν ξανά για φαγητό, ενώ η Χριστίνα και ο Αχιλλέας κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τη Λίτσα και το παιδί της. Ένα νέο πρόσωπο φτάνει στον Πόρο, είναι ο Στέφανος Παππάς (Μέμος Μπεγνής), ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την οικογένεια Κεχαγιά. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς