Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως η Λουίζα συνεχίζει την έρευνά της και συνεχώς ανακαλύπτει νέα ένοχα μυστικά των γονιών της. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Σπύρος πείθει τον Νικήτα να συνεργαστούν στο σχέδιό του για την καταστροφή του Ομίλου.

Επεισόδιο 65. Παρασκευή 7 Ιανουαρίου: Η Έλενα δεν αντέχει τις τύψεις για τη δολοφονία του Νώντα αλλά και που έμπλεξε τον Μιχάλη και την οικογένειά του σε αυτήν την υπόθεση και αποφασίζει να το σκάσει. Ο Μιχάλης προσπαθεί να την στηρίξει και να την βοηθήσει. Ο Αχιλλέας μαθαίνει κι αυτός τη αλήθεια, μόνη του παρηγοριά είναι η Χριστίνα. Τα σχέδια του Σπύρου προχωράνε κατ’ ευχή, με μόνη εξαίρεση τον Αντώνη που ανακαλύπτει την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Η Λουίζα συνεχίζει την έρευνά της και συνεχώς ανακαλύπτει νέα ένοχα μυστικά των γονιών της. Η ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό. Η Κορίνα θα βρει για άλλη μια φορά τον Άλκη στον δρόμο της. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς