Αρχική Νέα Άγριες Μέλισσες: Ήταν ένας αγαπητός ρόλος και συγκινήθηκε πολύ ο κόσμος

Άγριες Μέλισσες: Ήταν ένας αγαπητός ρόλος και συγκινήθηκε πολύ ο κόσμος

0

Ποιος πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες είπε: “Ήταν ένας αγαπητός ρόλος, ένας θετικός χαρακτήρας και το ευχάριστο είναι πως, παρόλο που έφυγε από τη σειρά με αυτό τον τρόπο, συγκινήθηκε πολύ ο κόσμος”;

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Αλέξη Γραμματικό που μίλησε στην Φωλιά των Κούκου. Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτή τη σειρά “Άγριες Μέλισσες”. Ήταν ένας αγαπητός ρόλος, ένας θετικός χαρακτήρας και το ευχάριστο είναι πως, παρόλο που έφυγε από τη σειρά με αυτό τον τρόπο, συγκινήθηκε πολύ ο κόσμος” είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης, στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κούκου και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Δείτε τη συνέχεια παρακάτω:

image

Ο δημοσιογράφος είπε στον ηθοποιό: “Είσαι από τους λίγους ρόλους που δεν έχει μουστάκι”. Τι απάντησε ο Σπύρος Σταμούλης; “Το γλίτωσα. Η υπεύθυνη ενδυματολόγος στη σειρά μου λέει: “Μήπως να δοκιμάζαμε κάποιο γυαλί, να αφήσεις μουστάκι;” και το συζητήσαμε και της είπα “δεν θα ήταν καλύτερα αφού όλοι έχουν μουστάκι να είναι και ένας ρόλος χωρίς μουστάκι”. Κι ευτυχώς το γλίτωσα. Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών; “Όχι. μόνο σε μία σκηνή που κάνουν έρωτα πρώτη φορά έκανε πάρα πολύ κρύο.. ήταν αστεία λίγο η κατάσταση”.

900-c61bdb72-553a-4aaf-8afa-65c72eb8e9ae

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς