Αρχική Νέα Αγγελική: Ένα χρόνο μετά είναι σαν να ξαναγεννήθηκαν

Αγγελική: Ένα χρόνο μετά είναι σαν να ξαναγεννήθηκαν

0

Τι αποκάλυψε στο 7ΜΕΡΕΣTV o σεναριογράφος Παναγιώτης Ιωσηφέλης για το τέλος της σειράς Αγγελική. Συγκεκριμένα ο σεναριογράφος μίλησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξή του.

Είμαστε ένα βήμα πριν αποκαλυφθούν οι ήρωες και οι σκοποί τους.

Θα πέσουν οι μάσκες. Όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Όλοι μαθαίνουν τα πάντα για όλους, πλην της Δανάης που μαθαίνει ένα μέρος της αλήθειας.

Δε μαθαίνει ότι είναι παιδί βιασμού;

Η Δανάη δεν είναι παιδί βιασμού. Ήρθε στον κόσμο από τη μια φορά που έκαναν τρυφερά έρωτα η Αγγελική με τον Μιχάλη.

Ο Μιχάλης πως θα αντιδράσει, όταν το μάθει;

Παγώνει αλλά αποδέχεται τη συνθήκη. Στην πραγματικότητα στο τέλος τους βρίσκουμε ένα χρόνο μετά, οπότε με κάποιο τρόπο όλοι παίρνουν τις θέσεις τους.

Άρα στο τελευταίο επεισόδιο βλέπουμε τους ήρωες ένα χρόνο μετά;

Στο μισό τελευταίο επεισόδιο βλέπουμε τους χαρακτήρες ένα χρόνο πως φανερώνεται πώς έχει αναδιαμορφωθεί όλος αυτός ο πυρήνας, καθώς κάποιος από αυτούς έχει πεθάνει και κάποιος βρίσκεται στη φυλακή.

Να θεωρήσω ότι πεθαίνει ο Δημήτρης και καταλήγει φυλακή ο Παύλος;

Ναι ο Παύλος πράγματι καταλήγει στη φυλακή, αλλά είναι ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο γίνεται. Ο Παύλος θα καταδικαστεί για κάτι που δεν έχει κάνει. Θα τιμωρηθεί και με κάποιον τρόπο να κάνει ένα restart.

Άρα δεν καταδικάζεται ο Παύλος για τον Σταυριανό;

Ο Παύλος καταδικάζεται για το φόνο του Σταυριανού χωρίς να τον έχει δολοφονήσει αφού ήταν ατύχημα. Στο δια ταύτα καταδικάζεται για έναν φόνο που δεν έχει κάνει. Την ίδια στιγμή βέβαια όλοι μαθαίνουν μάθει τι έγινε πριν χρόνια, με την Αγγελική. Ο Στέφανος είχε ήδη πληροφορηθεί λίγο διάστημα πριν τι έχει συμβεί, κι εκεί υπάρχει μια ανατροπή. Φαίνεται ότι ήξερε κάποια πράγματα γι’ αυτό είχε αλλάξει και συμπεριφορά , στα τελευταία επεισόδια. Ο Στέφανος γίνεται πολύ επιθετικός με τους δικούς του στα τελευταία επεισόδια, χωρίς να τους λέει τι τρέχει. θέλει να πάρει την Αγγελική και να σηκωθούν να φύγουν.

Άρα ο Στέφανος μένει με την Αγγελική , η σχέση τους ανθεί μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Ναι συμβαίνουν κι άλλα. Κάποιος από αυτούς τραυματίζεται πολύ σοβαρά, αλλά την σκαπουλάρει. Όλοι με κάποιο τρόπο ένα χρόνο μετά είναι σαν να ξαναγεννήθηκαν. Ωρίμασαν και συνειδητοποίησαν πράγματα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς