Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στον Άρη μια αλήθεια

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στον Άρη μια αλήθεια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο τριακοστό ένατο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 10/11/22 θα δούμε πως ο Μιχάλης θα αποκαλύψει στον Άρη μια αλήθεια. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 39 – Πέμπτη 10/11/22

Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον Άρη, αλλά και τους άλλους στο χωριό. Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της. Ο Άρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Όλγα. Η Μυρτώ βρίσκεται αβοήθητη στα δίχτυα της πλεκτάνης που έχει στήσει η Όλγα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Άρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Γιώργος λέει στον Θωμά πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Όλγα. Ο Άρης είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ’ ένα παιδί στον στάβλο την εντυπωσιάζει. Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς