Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Η Βιλντάν χτυπάει τον Ταρίκ και τον ρίχνει κάτω

ΕΛΙΦ: Η Βιλντάν χτυπάει τον Ταρίκ και τον ρίχνει κάτω

0

Στο επεισόδιο της σειράς ΕΛΙΦ που θα προβληθεί την Πέμπτη 1/4 οι εξελίξεις τρέχουν και θα είναι ανατρεπτικές και σοκαριστικές. Αναλυτικά θα δούμε πως ο Ταρίκ την απειλεί και η Βιλντάν του λέει πως αν της κάνει κακό θα τον καταστρέψει για αυτό καλά θα κάνει να της φέρεται ευγενικά.

Ο Κερέμ έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά. Η Σουρεγιά είναι στην κουζίνα με τη Βιλντάν και της αφηγείται τι συνέβη αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Το μόνο που θέλει είναι ο Κερέμ και η Σουρεγιά να επιστρέψουν στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε μια επαγγελματική συνάντηση. Ο Ταρίκ είναι ανυπόμονος και θέλει να τελειώνουν γρήγορα. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη πριν η Βιλντάν φύγει με την Ελίφ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως θέλει να το σκάσει και θέλει να την τιμωρήσει.

ELIF-32
ELIF-29
ELIF-28
ELIF-26

Την αρπάζει από το χέρι βίαια και την πηγαίνει στο γκαράζ. Τη ρωτάει γιατί δεν έδωσε τα χάπια στη Ματσιντέ και η Βιλντάν του λέει ψέματα πως της τα έδινε κάθε μέρα.  Ο Ταρίκ προσπαθεί να την πνίξει αλλά η Ελίφ βάζει τις φωνές. Ο Ταρίκ στρέφεται κατά της Ελίφ και η Βιλντάν τον χτυπάει με ένα ξύλο στο πόδι. Ο Ταρίκ πέφτει κάτω και η Βιλντάν ομολογεί πως δεν έδωσε ούτε ένα χάπι στη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ την απειλεί και η Βιλντάν του λέει πως αν της κάνει κακό θα τον καταστρέψει για αυτό καλά θα κάνει να της φέρεται ευγενικά. Ο Ταρίκ πονάει και δεν μπορεί να σηκωθεί αλλά συνεχίζει να απειλεί τη Βιλντάν…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς