Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Ευγενία καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Ευγενία καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και πηγαίνει να τον βρει

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 92 που θα προβληθεί την Τετάρτη 8/2/23 θα δούμε πως η Ελπίδα παρακολουθεί τη Μαργέτα και τη Ρηνιώ και προσπαθεί να μάθει τί έχει γίνει. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 92 – Τετάρτη 8/2/23

Η Ρηνιώ βρίσκεται σε σοκ από τον βιασμό και τον τραυματισμό του Μάρκου. Την περιθάλπει η Μαργέτα, την πηγαίνει στο σπίτι της και τη βοηθάει να πλυθεί. Ο Μάρκος αρνείται να πάει στο νοσοκομείο για να μην μαθευτεί η ιστορία κι έτσι να προστατέψει το όνομα της Ρηνιώς. Η Αλεξάνδρα διαισθάνεται πως κάτι κακό συμβαίνει, ανησυχεί για το μωρό και πηγαίνει και το παίρνει από την νταντά με το έτσι θέλω. Ο Ιάσονας της υπόσχεται ότι δεν θα το ξαναπάρει μακριά της. Η Ευγενία καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και πηγαίνει να τον βρει. Η Ελπίδα παρακολουθεί τη Μαργέτα και τη Ρηνιώ και προσπαθεί να μάθει τί έχει γίνει. Η Δήμητρα κι ο Σπύρος μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για την οικογένεια του Λινάρδου από έναν ηλικιωμένο μάρτυρα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Κωστάκης ζητά χρήματα από την Μαργέτα για να μην μιλήσει στην Αλεξάνδρα για τη Στέλλα και τον Ιάσoνα. Ενώ αργότερα παρασύρει σε ερημική τοποθεσία την Ρηνιώ και την βιάζει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς