Αρχική Τηλεόραση ΗΛΙΟΣ: Μια νέα πληροφορία θα συγκλονίσει το Δημήτρη και την Αθηνά

ΗΛΙΟΣ: Μια νέα πληροφορία θα συγκλονίσει το Δημήτρη και την Αθηνά

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ΗΛΙΟΣ βλέπουμε πως ο Χρήστος πείθεται πως ο άνθρωπος για τον οποίο μιλούν οι κακοποιημένες γυναίκες στο φόρουμ είναι ο Διοικητής και ζητάει από τη Δάφνη τη βοήθεια της. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Σοφία παίρνει μια πρωτοβουλία, που μπορεί να την οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια. Η Λήδα προσπαθεί να βρει μια λύση για να δώσει ελπίδες στον μικρό Χάρη και τη γιαγιά του.

Δευτέρα 6/12/2021, Επεισόδιο 61. Ο Δημήτρης συνέρχεται, αλλά δεν βρίσκει πουθενά την Αθηνά και τον Στέφανο. Η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα μίας γυναίκας… Η Αλεξάνδρα μαθαίνει από την Αλίκη για τον Στέφανο και δίνει εντολή στο Λουκά να τον σκοτώσει. Η γιαγιά του Χάρη έχει αποφασίσει να φύγουν για το νησί τους. Δεν θέλει ο εγγονός της να μπει στη διαδικασία μίας πειραματικής θεραπείας με αμφίβολα αποτελέσματα. Ο Δημήτρης μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Στέφανου για να βρει την κρυμμένη γραφομηχανή… Ο Χρήστος πείθεται πως ο άνθρωπος για τον οποίο μιλούν οι κακοποιημένες γυναίκες στο φόρουμ είναι ο Διοικητής και ζητάει από τη Δάφνη τη βοήθεια της. Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να αποκαλύψει στην Αθηνά την αλήθεια για τον Στέφανο, όταν μια νέα πληροφορία θα συγκλονίσει και τους δύο… Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς