Αρχική Τηλεόραση Το ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος αντιμέτωπος με την αστυνομία

Το ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος αντιμέτωπος με την αστυνομία

0

Στα προσεχή επεισόδια του σήριαλ Το ναυάγιο, θα δούμε πως ο Μάκης και η Λίνα ψάχνουν ο ένας τον άλλον στο νοσοκομείο, όπου εισήχθησαν..

Ο καπετάν-Αντρέας επισκέπτεται τον Στελή με σκοπό να τον συμπαρασταθεί και να τον πείσει να μην τα παρατήσει. Ο αστυνόμος, που ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης, είναι αποφασισμένος να βρει τα ίχνη της και ανακρίνει τη Δήμητρα. Ο Μάκης και η Λίνα αναζητούν ο ένας τον άλλον στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκαν. Ο Ιπποκράτης ξεναγεί την Ειρήνη στον κήπο του και της ανοίγεται για τη ζωή του. Η Ειρήνη λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Κι ενώ ο Πέτρος νομίζει ότι με τη νέα του ταυτότητα ως Αντώνης έχει γλιτώσει τα χειρότερα, έρχεται αντιμέτωπος με την αστυνομία που φτάνει στην αυλή του, ψάχνοντας για τον εγκληματία που κρύβεται εκεί. Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου:

Στο προηγούμενο άρθρο διαβάσαμε ότι Μάκης ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον άρθρο στην εφημερίδα. Ένα τηλεφώνημα θα ταράξει την Ειρήνη, και ο μικρός Ορφέας τη βρίσκει αναίσθητη στο πάτωμα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς