Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως ο Ηλίας το παίζει άρρωστος για να τραβήξει την προσοχή της Φιλιώς, η οποία δεν θέλει να τον βάλει στην καρδιά της, ή κινδυνεύει στ’ αλήθεια να πάει… από καρδιά;  Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Φένια έχει μάθει πως ο Παναγής και η Κατερίνα «το τρίβαν το πιπέρι» και τους στριμώχνει για να δει αν θα ομολογήσουν ή θα πάνε το ψέμα τους μέχρι τέλους.

Επεισόδιο 12ο:  Η Κατερίνα, που θέλει να μάθει -σώνει και ντε- αν έχει σχέση ο Τζίμης με την απαγωγή της, αποφασίζει να του κάνει τα γλυκά μάτια για να τον ψαρέψει. Η ιδέα της, όμως, δεν αρέσει καθόλου στον Παναγή, που γίνεται πράσινος από τη ζήλια του! Τι θα κάνει ο δασονόμος για να τη σαμποτάρει; Ο Τζώρτζης σκαρφίζεται κάτι… κακό, για να μη δωρίσει τα αγαπημένα του ρούχα στην εκκλησία, την ίδια ώρα που ο Ηλίας σκαρφίζεται κάτι πολύ χειρότερο για να μη δωρίσει προϊόντα από το μαγαζί του. Η δοκιμασία κρίνεται στο νήμα. Η Βαλέρια πέφτει πολύ… χαμηλά για να βρει τον χάρτη και δέχεται τη διακονία της Μάρμως, που υποψιάζεται πως οι νεοφερμένοι κάτι σκαρώνουν και είναι αποφασισμένη να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί! Η Φιλιώ φτάνει στο αμήν με τον Ηλία και παίρνει δραστικά μέτρα για τη σχέση τους ή μάλλον για τη… διακοπή της. Όμως, πώς θα αντιδράσει ο Ηλίας σε μια ακόμα απόρριψη; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

PLATANOS-EP12-1
PLATANOS-EP12-2
PLATANOS-EP12-3
PLATANOS-EP12-4Επεισόδιο 13ο: Η Κατερίνα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Τζίμη αναζητώντας απαντήσεις, έλα όμως που ο Παναγής, ο οποίος τη βλέπει σημαιοστολισμένη για άλλον, τσουρουφλίζεται! Η Αλίκη με τον Κανέλλο βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, μόνο που όλα πάνε λάθος. Πώς θα αντιδράσει η κακομαθημένη Αλίκη, όταν καταλάβει πως ο Κανέλλος δεν θέλει να γίνει το καινούργιο «παιχνιδάκι» της; Ο Σάββας θα καταφέρει να ξεγελάσει το χωριό πως είναι ψήστης με τα όλα του, με τη βοήθεια της Βαλέριας και μιας ταβέρνας στο Φωτεινό, αλλά ο Μένιος δεν θα «μασήσει». Τι θα σκαρφιστεί για να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα των Αργυρών και να βγάλει ασπροπρόσωπη τη Μάρμω; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

PLATANOS-EP13-1
PLATANOS-EP13-2
PLATANOS-EP13-3

Ο Ηλίας το παίζει άρρωστος για να τραβήξει την προσοχή της Φιλιώς, η οποία δεν θέλει να τον βάλει στην καρδιά της, ή κινδυνεύει στ’ αλήθεια να πάει… από καρδιά; ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς