Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Ιάσωνας αποφασίζει να γίνει πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Ιάσωνας αποφασίζει να γίνει πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 71 που θα προβληθεί την Τρίτη 10/1/23 θα δούμε πως ο Στέφανος συναντά τη Μαργέτα γιατί έχει να της πει κάτι σημαντικό. Μα πριν προλάβει να της το πει κάποιος τους πυροβολεί. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 71 – Τρίτη 10/1/23

Ο Στέφανος ρίχνει ευθύνες στους εργάτες του για τη δολιοφθορά στο αμάξι του Μάρκου. Δεν πρέπει ν’ αφήνουν κανέναν να μπαίνει στο σπίτι. Ο Ιάσωνας αποφασίζει να γίνει πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Η Ευγενία συναντιέται με την Αλεξάνδρα. Και αυτή την πείθει πως δεν έχει τίποτε με τον Μάρκο. Η Ευγενία της λέει χαρούμενη πως το ίδιο της είπε κι ο Μάρκος. Η Αλεξάνδρα πικραίνεται απ’ την απάντηση κι από αντίδραση έρχεται πιο κοντά στον Ιάσωνα. Ο Στέφανος συναντά τη Μαργέτα γιατί έχει να της πει κάτι σημαντικό. Μα πριν προλάβει να της το πει κάποιος τους πυροβολεί.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Άννα προσπαθεί να προσεγγίσει την μητέρα της για να τα βρουν. Η Ελπίδα, την απειλεί πως αν δεν επιστρέψει πίσω στο Παρίσι, θα λάβει άλλα μέτρα, πιο δραστικά. Ο Μιχάλης ενημερώνει τον Μάρκο πως η Ευγενία δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του ασθενούς που την περίμενε.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς