Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα νομίζει ότι η Αλεξάνδρα το ‘σκασε από το...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα νομίζει ότι η Αλεξάνδρα το ‘σκασε από το σπίτι και αντιδρά άσχημα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 57 που θα προβληθεί την Τετάρτη 7/12/22 θα δούμε πως το νέο για τη σύλληψη του Ιάσονα έχει κυκλοφορήσει σε ολόκληρη τη Μεσσηνία. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 57 – Τετάρτη 7/12/22

Το νέο για τη σύλληψη του Ιάσονα έχει κυκλοφορήσει σε ολόκληρη τη Μεσσηνία και η Μαργέτα κάνει ό,τι μπορεί για να διαφυλάξει τη φήμη τους, σίγουρη για την αθωότητα του γιού της. Βρίσκει επιτέλους τον μάρτυρα της δολοφονίας του άντρα της, της αποκαλύπτει όσα φοβότανε να μάθει για το χαμό του άντρα της και η Μαργέτα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα πάντα. Μία αδιαθεσία του μωρού το οποίο η νταντά σπεύδει να πάει στο νοσοκομείο, θα κάνει τη Μαργέτα να πιστέψει ότι η Αλεξάνδρα το ‘σκασε από το σπίτι και θα αντιδράσει σπασμωδικά.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Νικόλας θα πληροφορήσει τον Στέφανο για τη δολοφονία του Ζαφείρη. Αυτός, δίχως να περιμένει, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και βρίσκει αυτόν που ο ίδιος θεωρεί για δολοφόνο…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς