Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ιάσονας βγαίνει από το κέντρο απεξάρτησης και προτείνει στην Άννα να μείνουν μαζί. 

Επεισόδιο 50. Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου. Ο Μιχάλης αποφασίζει να στραφεί στον τουρισμό περιπέτειας μετά το ναυάγιο του resort, ενώ μαθαίνει από τον Αχιλλέα πως η εκταφή θα γίνει τη μέρα του γάμου του. Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νώντα. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος της κρύβει πράγματα σχετικά με τα οικονομικά του, ενώ εκείνος προσπαθεί να της θολώσει τα νερά με τη βοήθεια του οικονομικού διευθυντή. Ο Ιάσονας, μετά την έξοδό του από το κέντρο απεξάρτησης, αποφασίζει να μείνει στο ξενοδοχείο της ξαδέλφης του. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς