Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Ρηνιώ φεύγει από το σπίτι αλλά ο αδερφός της...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Ρηνιώ φεύγει από το σπίτι αλλά ο αδερφός της ……

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο τριακοστό πέμπτο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 7/11/22 θα δούμε πως ο Φίλιππος μετά την συνάντηση που είχε με τον Μάρκο θα αποφασίσει πάει στον Ιάσoνα και να ζητήσει εξηγήσεις. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μάρκος, για άλλη μια φορά, σώζεται από το Στέφανο ενώ η Μαργέτα είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ιάσoνας παίρνει το μωρό από την Αλεξάνδρα και ζητάει από την Ελπίδα να το φροντίσει!

Επεισόδιο 35 – Δευτέρα 7/11/22

Η Ρηνιώ, απηυδισμένη με την συμπεριφορά του Στρατή παίρνει τα πράγματα της και φεύγει απ’ το σπίτι. Δε θα καταφέρει όμως να πάει μακριά, καθώς ο αδερφός της θα την βρει και θα την τιμωρήσει σκληρά. Ο Φίλιππος μετά την συνάντηση που είχε με τον Μάρκο αποφασίζει να πάει στον Ιάσoνα και να ζητήσει εξηγήσεις. Αυτός τελικά παραδέχεται πως του είχε πει ψέματα και πως ο Μάρκος ήταν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα… Η σχέση του Ιάσoνα με την Αλεξάνδρα είναι πια πολύ τεταμένη και η Ελπίδα θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο… Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς