Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 92 που θα προβληθεί την Τετάρτη 1/2/23 θα δούμε πως η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τη Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα.

Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι. Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο Δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει εκδικητικό «χτύπημα» στο σπίτι του Κεφάλα. Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον χαμό του Γεράσιμου.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς