Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Ρένα χωρίζει τον Αντώνη κι έρχεται πιο κοντά με...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Ρένα χωρίζει τον Αντώνη κι έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 101 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 13/2 θα δούμε πως η Ελπίδα ανακαλύπτει το μυστικό της ταυτότητας του Άρη. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 101 – Δευτέρα 13/2/23

Η Ελπίδα ανακαλύπτει το μυστικό της ταυτότητας του Άρη και η σχέση τους δοκιμάζεται για άλλη μια φορά. Η Ρένα χωρίζει τον Αντώνη κι έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργο. Παράλληλα, η Όλγα καταστρώνει νέο, σκοτεινό σχέδιο για να κάνει κακό στη Μυρτώ και χρησιμοποιεί τη Ζωή γι’ αυτό. Ο Θωμάς καταλαβαίνει πως η Ζωή ετοιμάζει κάτι εναντίον της Μυρτώς, ενώ ταυτόχρονα, μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ Στέφανου και Ζωής. Ο Ορέστης ανατρέπει όσα πίστευαν ο Μιχάλης και ο Άρης για τη σχέση του με την Όλγα. Η Νάντια αισθάνεται απειλή από την παρουσία της Εύας. Όταν η Εύα κάνει μια αποκάλυψη στον Μάνο, ανατρέπονται όλα τα δεδομένα στη μέχρι τώρα ζωή του. Εν τω μεταξύ, ο Άρης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο της Χριστίνας.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελπίδα θα περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άρη. Όλα κυλάνε όμορφα μέχρι τη στιγμή που θα ανακαλύψει μερικά κομμάτια από παζλ που κρύβει ο Άρης μέσα σε μία σακούλα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς