Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς… Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ιουλία διακοσμεί το νέο σπίτι κι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο.

Στο Επεισόδιο 117 βλέπουμε πως η Ελένη ξεκαθαρίζει στον Ανέστη πως αν ποτέ σηκώσει χέρι, την ίδια στιγμή θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Στάθης πετυχαίνει την Ιουλία στο καφενείο του Πότη και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους είναι εμφανής σε όλους. Η Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο. Στο καφενείο συναντιούνται και ο Λεωνίδας με την Άννα, μ’ εκείνη να τον φλερτάρει. Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση και απαιτώντας να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του. Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς