Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Στρατής πηγαίνει στον γάμο της Ραζάν και την αποχαιρετά με...

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Στρατής πηγαίνει στον γάμο της Ραζάν και την αποχαιρετά με μάτια δακρυσμένα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο δέκατο έβδομο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο 5/11/22 θα δούμε πως ο Στρατής, ο Ραφαήλ και η Αλίκη θα μάθουν ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν παράνομο κύκλωμα διακίνησης προσφύγων.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως όσο ο Στρατής συγκρούεται με τον Αντρέα που τον εκβιάζει, το γλέντι του γάμου της Ραζάν στην ταβέρνα συνεχίζεται.

Επεισόδιο 17. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Αναστασία τους ενημερώνει ότι η Ελεάνα επιτέθηκε άσχημα στον Αντρέα, τον έβρισε και είπε ότι θα υποστηρίξει τον Στρατή στο δικαστήριο, με την αλήθεια που της εκμυστηρεύτηκε ο αδερφός της, πριν αυτοκτονήσει. Λίγο αργότερα στο τηλέφωνο, η Ελεάνα ενημερώνει τον Αντρέα, ότι το «θέατρο» που έπαιξε έπεισε τους Δεμίρηδες και του δίνει οδηγίες για το πώς θα τους αποσπάσει χρήματα με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, ο Στρατής πηγαίνει στον γάμο της Ραζάν να αφήσει το δώρο του και την αποχαιρετά με μάτια δακρυσμένα.

Στο νοσοκομείο, ο Άγγελος που σώθηκε από την έκρηξη είναι με τη Μαργαρίτα και τον οργισμένο Θανάση που τον προειδοποιεί για άλλη μια φορά, να σταματήσουν να ανακατεύονται. Κι ενώ ο Στρατής, ο Ραφαήλ και η Αλίκη μαθαίνουν ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν παράνομο κύκλωμα διακίνησης προσφύγων, η Ραζάν δίνει το δώρο του Στρατή στη Φάζια, για να το κρύψει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πωλ βγαίνει με την Αναστασία που της ξεφεύγει ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν κύκλωμα, ενώ η Αλίκη φεύγει ξανά. Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς