Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Στέφανος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελπίδας

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Στέφανος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελπίδας

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο τριακοστό πέμπτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 4/11/22 θα δούμε πως ο Στέφανος θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελπίδας. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 35 – Παρασκευή 4/11/22

Όλοι ανησυχούν για την Αθηνά που φαίνεται να μην αντέχει το βάρος του μυστικού της. Η Όλγα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Γιώργο, ενώ πολιορκεί στενά τον Άρη. Εκείνος, στριμωγμένος, δέχεται να περάσει τη νύχτα μαζί της, αλλά έχοντας στο νου του ένα κρυφό σχέδιο. Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη σχέση του με τη Ρένα, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελπίδας. Κι ενώ η Μυρτώ παλεύει να θυμηθεί κάτι απ’ το παρελθόν της, ο Άρης για άλλη μια φορά, άθελά του, θα πικράνει την Ελπίδα.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μυρτώ αρχίζει να έχει κάποιες αναλαμπές μνήμης. Άρης και Μιχάλης ανησυχούν για την έρευνα του Γιώργου, που μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα του Άρη. Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς