Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Φιλαρέτη μαθαίνει πώς η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον...

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Φιλαρέτη μαθαίνει πώς η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 134 που θα προβληθεί την Τετάρτη 28/6 θα δούμε πως ο Γεράσιμος προτείνει στην Ελισάβετ να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται. Η κλοπή στο μοναστήρι έχει αναστατώσει τους πάντες.

Η  Κασσιανή βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να κατηγορήσει τη Φιλαρέτη μπροστά στον Μητροπολίτη. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δίνει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκονται οι κλεμμένες εικόνες. Ο Λευτέρης, φανερά αγχωμένος, αρχίζει να ανησυχεί με την όλη συμπεριφορά του Γεράσιμου, και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Το ίδιο βράδυ ο Γεράσιμος θα μπει στο κελί της, αποφασισμένος πια, να την πάρει να φύγουν. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πώς η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στο μοναστήρι. Είναι αποφασισμένος να μην μάθει η μητέρα του την αλήθεια. Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ – Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς