Αρχική Τηλεόραση Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Ειρήνη αποκαλύπτει τα πάντα στην Όλγα για...

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Ειρήνη αποκαλύπτει τα πάντα στην Όλγα για τη σχέση της με τον Αποστόλη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 130 που θα προβληθεί την Παρασκευή 5/5/23 θα δούμε πως ο Αποστόλης απειλεί τον Μάρκο και εκείνος σηκώνει ανάστημα.

Η Ειρήνη αποκαλύπτει τα πάντα στην Όλγα για τη σχέση της με τον Αποστόλη και ο Δημητράκης ξεπερνάει κάποια όρια με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον Στέφανο. Η Γιαννούλα και ο Δονάτος παραμένουν όμηροι του Χρηστίδη, και η Μιράντα ετοιμάζεται να φύγει για την Πάτρα μαζί με τον Ντίνο. Η Πιπίτσα πιέζει τον Μάρκο να βρει χρήματα για τον γάμο της Γεωργίας και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σωτήρη. Πως καταφέρνει η Βικτώρια να ξεγελάσει την Αμαλία και ποια είναι η αντίδραση του Χριστόφορου όταν το μαθαίνει; Ποιος παίρνει εκδίκηση από την Ειρήνη, για ποιο λόγο και ποιες είναι οι επιπτώσεις;

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Δάφνη κάνει μία απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει πίσω τον Άγη. Η σχέση του Δημητράκη με την Γεωργία πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο, μία κίνησή του όμως θα φέρει σε αδιέξοδο την Γεωργία.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς