Αρχική Τηλεόραση ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Η σύγκρουση του Διαγόρα με το Στρατή παίρνει επικίνδυνη...

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Η σύγκρουση του Διαγόρα με το Στρατή παίρνει επικίνδυνη τροπή

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 60 που θα προβληθεί την Τετάρτη 5/4 θα δούμε πως η σύγκρουση του Διαγόρα με το Στρατή παίρνει επικίνδυνη τροπή, αφήνοντας ανάστατους τους πάντες στο «Όνειρο».

Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ντόκο και οργανώνει την απόδραση της από την πόλη, αλλά είναι το χέρι της Νίτσας που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων. Η τρέλλα του Γιώργη θα προσφέρει μια ανάσα στο Χρήστο και θα τον βοηθήσει να κάνει ένα τολμηρό βήμα που θα εκπλήξει τους πάντες. Ο Άλκης αρχίζει να ανησυχεί για τις εξελίξεις που απειλούν το δικό του σχέδιο και αρχίζει να παίρνει τα μέτρα του. Και ενώ η «οικογένεια» του Ονείρου ξαναγκαλιάζει τη Μυρτώ,  Στρατής και  Χρήστος για πρώτη φορά αποδέχονται το ότι υπάρχει ένα αγκάθι που τους ενώνει.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Νίκη αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και κείνη αναστατωμένη απ’ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει. Συντετριμμένος ο Χρήστος εγκαταλείπεται στην αγκαλιά της Βάσως που τον ωθεί σε μια καινούργια αρχή.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς