Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να πει την αλήθεια στην Ιντζί

ΕΛΙΦ: Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να πει την αλήθεια στην Ιντζί

0

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ΕΛΙΦ. Τη Δευτέρα 1/3 λοιπόν θα δούμε πως η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και η Σουρεϊγιά της φέρεται με τρυφερότητα.

Η Λεμάν περνάει από το σπίτι της Ζουλιντέ και βλέπει να μπαίνει μέσα ένας άντρας. Πρόκειται για έναν τεχνίτη, που έχει έρθει για να επιδιορθώσει το σύστημα θέρμανσης. Η Λεμάν όμως παρεξηγεί αυτό, που βλέπει. Χτυπάει την πόρτα της Ζουλιντέ αλλά εκείνη δεν ανοίγει. Η Λεμάν φεύγει αποφασισμένη να πει παντού τα κουτσομπολιά της.  Η Ιντζί πιστεύει πως πια δεν την αγαπάει κανείς και δεν καταλαβαίνει γιατί η Τουλάι και ο Βεϊσέλ δεν της επιτρέπουν να δει την Ελίφ και τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να της πει την αλήθεια και η μικρούλα νιώθει μεγάλη θλίψη.  Η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και η Σουρεϊγιά της φέρεται με τρυφερότητα.

Η Ελίφ νιώθει ότι μπορεί να την εμπιστευθεί και θέλει να της μιλήσει για την οικογένειά της.  Η Λεμάν λέει σε όλη τη γειτονιά πως η Ζουλιντέ φιλοξενεί έναν άντρα στο σπίτι της. Ο Σαφάκ γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του. Η Μπιρτσέ δοκιμάζει τα καινούρια της παπούτσια και ο Γιουνούς λέει πως δεν του αρέσουν καθόλου.  Η Ράνα επισκέπτεται τον Ταρίκ στο γραφείο του και του λέει πως νιώθει ότι κάθε φορά που έρχονται πιο κοντά εκείνος βάζει απόσταση ανάμεσά τους.  Καταλήγουν να τσακώνονται και η Ράνα φεύγει θυμωμένη. Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και της λέει πως θέλει να την επισκεφθεί. Ο Ταρίκ παραγγέλνει ξανά τα σκουλαρίκια, που άρεσαν στη Ράνα γιατί το πρώτο ζευγάρι το χάρισε στη γυναίκα του…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς