Αρχική Τηλεόραση Μαύρο ρόδο: Με αυτήν τη γυναίκα θα κάνει σχέση ο Θέμης μετά...

Μαύρο ρόδο: Με αυτήν τη γυναίκα θα κάνει σχέση ο Θέμης μετά το θάνατο της Αγγελικής

0

Ο τηλεοπτικός Θέμης Καστρινός, κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης, βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του στη σειρά που πρωταγωνιστεί «Μαύρο ρόδο». Δείτε στο happytv.gr όλα όσα είπε.

Ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Ελένη» και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας».

«Όσο μπορώ να καταλάβω το Θέμη την έχει ζήσει τη ζωή του, είναι δηλαδή ένας άνθρωπος πολύ χορτάτος, δεν είναι κάτι που του λείπει ούτε σαν εμπειρία ούτε σαν ζωή την έχει ζήσει τη ζωή του. Τώρα τον πετυχαίνει μία πολύ δύσκολη στιγμή όπου πραγματικά έχει χάσει μία γυναίκα για την οποία κατά βάθος θεωρεί ότι υπεύθυνος είναι αυτός αυτό το φέρει όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει. Τώρα η ζωή είναι απρόβλεπτη έτσι δεν ξέρουμε τι μπορεί να του φέρει αν θα είναι για καλό ή αν θα είναι για κακό δηλαδή τώρα διάβασα κάποια σενάρια όπου συμβουλεύει τον ανιψιό του το Λουκά να προσέχει τι κάνει με τις γυναίκες όταν είναι πιτσιρικάς που τρέχει από τη μία και την άλλη γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου σκάσει μπροστά σου μετά από 25 χρόνια έτοιμο». Θα του σκάσει κάτι μπροστά του; (Ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη) και εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω κάτι μπουμπουνίζει». Μπορεί να είναι από το παρελθόν; Τη Θεοφανία (Παπαθωμά) σκέφτομαι, είπε η Ελένη Μενεγάκη εννοόντας τον ρόλο της Πολυξένης. «Και εγώ τη Θεοφανία σκέφτομαι ότι μπορεί να προκύψει κάτι αλλά από ότι έχουμε δει τους χωρίζει και μία έτσι παλιά ιστορία πολύ έντονη» Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς