Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Τι θέλουν ο Πωλ και ο Έκτορας στο αστυνομικό τμήμα;

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Τι θέλουν ο Πωλ και ο Έκτορας στο αστυνομικό τμήμα;

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 37 που θα προβληθεί το Σάββατο 28/1 θα δούμε πως ο Καρίμ αποκαλύπτει στον Θανάση ότι είδε τον Πωλ με κάποιους άλλους να καταστρέφουν τη βάρκα του Νικήτα.

Παράλληλα, η Ερμιόνη επισκέπτεται τον Περικλή ζητώντας του να της δώσει το βίντεο που ενοχοποιεί τον Έκτορα για το ατύχημα του Νικήτα. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Μενέλαος επισκέπτεται το σπίτι του Νικήτα, φέρνοντας μια πρόταση, που θα εξοργίσει τη Σταθούλα. Στο αστυνομικό τμήμα καλούνε Πωλ και Έκτορα. Τι τους θέλουν και τους δυο; Από την άλλη, ο Χάρης και η Αναστασία ξαναβρίσκονται και μιλάνε για το μέλλον, τα όνειρα για τις σπουδές τους και η Αναστασία προτείνει στον Χάρη να παρατήσει τη δουλειά στην ταβέρνα. Ο Μπίλι, μπαίνοντας στο αμάξι του, ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Εκεί, τυλιγμένο μέσα σε ένα μαντήλι είναι το όπλο του. Το όπλο με το οποίο τον είχε απειλήσει ο Στρατής στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, ενώ παράλληλα η Ελεάνα θάβει κρυφά το δικό της όπλο.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Έκτορας βρίσκει τον Πωλ και τον προειδοποιεί να μην πει πουθενά, ότι εκείνος έδωσε εντολή να καταστραφεί η βάρκα του Νικήτα. Κι ενώ η Φάζια επιστρέφει σπίτι της μετά από όλα όσα συνέβησαν, ο Μπίλι εμφανίζεται ξανά.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς