Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης καταφέρνει να θυμηθεί από πού γνωρίζει...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης καταφέρνει να θυμηθεί από πού γνωρίζει τον άνδρα που άρπαξε το αγοράκι

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 55 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 28/11/22 θα δούμε πως ο Σωκράτης πιέζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του μικρού κοριτσιού. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Όλοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδέψει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον γαμπρό. Παρόντες στον γάμο αλλά και τη βάφτιση που θα ακολουθήσει, θα είναι όλοι εκτός από τον Ισίδωρο, ο οποίος αρνείται να παρευρεθεί  λόγω του Κωνσταντίνου, ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής. Ο Σωκράτης πιέζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του μικρού κοριτσιού. Ο Στάθης, με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός, καταφέρνει να θυμηθεί από πού γνωρίζει τον άνδρα που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν μεγάλη ταραχή. Μαθαίνουν ότι ο Σωκράτης κοινοποίησε στο ίδρυμα την αγωγή για αναγνώριση της πατρότητας της Αγγελικής.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς