Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Μυρτώ συναντιέται επιτέλους με το Στέφανο

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Μυρτώ συναντιέται επιτέλους με το Στέφανο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο πεντηκοστό όγδοο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη 7/12/22 θα δούμε πως ο Γιώργος κάνει πρόταση γάμου στη Νάντια, την ώρα που εκείνη νιώθει πιεσμένη από το παρελθόν της. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 58 – Τετάρτη 7/12/22

Την ώρα που ο Άρης ψάχνει τρόπο να εκθέσει τον Βλάσση, εκείνος αποδεικνύει ότι είναι ένα βήμα μπροστά, απειλώντας θανάσιμα ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του Άρη. Ο Γρηγόρης κι η Αθηνά κρύβουν στο σπίτι τους τη Μυρτώ κι εκεί συναντιέται επιτέλους με τον Στέφανο. Ο Αλέξης είναι έξαλλος με τη μητέρα του και η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση, καθώς εκείνη δεν του δίνει πληροφορίες για τον βιολογικό του πατέρα. Η Ελπίδα είναι τόσο χαρούμενη που έχει ξαναβρεί τον «Νικόλα», που δεν καταλαβαίνει τι μυστικά κρύβει αυτός. Η Όλγα είναι πεπεισμένη ότι ο «Νικόλας» είναι απατεώνας και είναι αποφασισμένη να τον ξεσκεπάσει. Βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Ο Γιώργος κάνει πρόταση γάμου στη Νάντια, την ώρα που εκείνη νιώθει πιεσμένη από το παρελθόν της.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Θωμάς συστήνει τον Βλάσση στον Στέφανο χωρίς να αποκαλύψει τη συγγένεια που τους συνδέει, ενώ ο Αλέξης κλείνεται στον εαυτό του και διώχνει την Άννα απ’ το σπίτι. Ο Χρήστος οδηγεί τη Μυρτώ έξω από το παλιό της σπίτι.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς