Αρχική Τηλεόραση ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Η Νικολέττα οδηγείται εσπευσμένα στην εντατική

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Η Νικολέττα οδηγείται εσπευσμένα στην εντατική

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Αύριο μας ανήκει θα δούμε πως η Έλλη υπόσχεται να μην εμπλακεί ξανά στις έρευνες της αστυνομίας και, όταν ο Λευτέρης εξομολογείται ότι χώρισε οριστικά, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Σοφία βρίσκεται σε απόγνωση και ο Νικηφόρος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Ο Κωστής θέλει να υποβληθεί σε εξετάσεις παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του. 

Παρασκευή 29/10/21, Επεισόδιο 35. Η Φανή προσπαθεί να εξηγήσει στον Νικηφόρο τους ενδοιασμούς και τους φόβους της, σε περίπτωση που ο Κωστής είναι συμβατός δότης. Ο Νικηφόρος της εξηγεί ότι η κόρη του δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου, και πως κάθε μέρα που περνάει, ο κίνδυνος γι’ αυτήν αυξάνεται. Η Έλλη υπόσχεται να μην εμπλακεί ξανά στις έρευνες της αστυνομίας και, όταν ο Λευτέρης εξομολογείται ότι χώρισε οριστικά, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Νικολέττα οδηγείται εσπευσμένα στην εντατική. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς