Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της

ΣΑΣΜΟΣ: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 162 που θα προβληθεί την Πέμπτη 29/6 θα δούμε πως ο Αστέρης καλεί τον Σταύρο και του ζητά να δώσει τη συγκατάθεσή του, για αλλαγή επιθέτου στο μικρό Πετράκη. Η αντίδρασή του, ωστόσο, θα τον εκπλήξει δυσάρεστα.

Η άρνηση του Σταύρου να συναινέσει στην αναγνώριση πατρότητας του Πετράκη από τον Αστέρη, δημιουργεί νέα προβλήματα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του πατέρα του, την ώρα που η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζητούν τη συμβουλή της Στέλλας, για το πώς να χειριστούν το θέμα του επιθέτου, ωστόσο, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική με το Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ενισχύσει την ένταση στο σπίτι. Ο Λευτέρης μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του για το φόνο του Στεφανή. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers – Διαβάστε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς