Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη

ΣΑΣΜΟΣ: Ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 108 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 3/4/23 θα δούμε πως ο Λευτέρης πετά τον Γιώργη* έξω από το μπαρ, εκείνος ωστόσο δεν φεύγει χωρίς να απειλήσει τη Νάντια.

Η Θοδώρα ζητά το λόγο από την Έλενα για την κολόνια  του Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν  άσσο στο μανίκι του. Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη.  Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα. *Στο ρόλο του Γιώργη ο Θοδωρής Προκοπίου

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον  Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς